Foton

Bouleturnering 22 maj 2019

Sommarfest med boule 29 maj 2018

Kräftskiva 2015

Från vänster: Daniel Hedman, Andreas Lamkén, Gunilla Wohrm, Stig Graas och Annette Linton

Hej Styrelsen!


Jättetack för senast. Det var en verklig trevlig kräftskiva. Trots att vädret var emot oss och vi tvingades flytta inomhus. Vårt kära värdpar som öppnade sitt hem med kort varsel liksom arrangörerna som snabbt ställde om det hela är värd all eloge.


Vi var visserligen inte så många om man räknar efter antalet bostadsrättsinnehavare och hyresgäster. men det här var ju första gången något liknande gjordes. Jag vet för jag har tillhört föreningen alltsedan den bildades 2001.


Det blåser liksom något av förändringens vindar över föreningen. Den nya och mer aktiva styrelsen som tillträtt försöker få oss att bättre följa med i de beslut som tas. Det är för mig den rätta vägen att gå. Nära 200 medlemmar med i värsta fall lika många åsikter kan vara en svår uppgift att få alla att ställa upp på idéerna.


Det var intressant att höra ordföranden Annette Linton skissa upp föreningens framtidsutsikter. Och framför allt att försöka öka kontakten mellan styrelse och medlemmar.

Så styrelsen jobba på som ni börjat. Och gärna flera trevliga sammankomster. Det stärker banden mellan oss alla.  Det närmar sig jul med tillhörande julbord. Kan det vara något? 


JAN ÖSTERSTRÖM